![Kapros túrós kalács - Receptre fel! Susd ki almaid kalacsat! - Kapros túrós kalács Hozzávalók 25 - Studocu Kapros túrós kalács - Receptre fel! Susd ki almaid kalacsat! - Kapros túrós kalács Hozzávalók 25 - Studocu](https://d20ohkaloyme4g.cloudfront.net/img/document_thumbnails/1b8a67a0b125f2df7bd76262be5ea7c4/thumb_1200_1553.png)
Kapros túrós kalács - Receptre fel! Susd ki almaid kalacsat! - Kapros túrós kalács Hozzávalók 25 - Studocu
Zsuzsamama főzőoldala - Kanálmérleg: Egy evőkanál hány deka? Körülbelül!!: 1 púpozott evőkanál liszt = 2 dkg. 1 csapott evőkanál liszt = 1,5 dkg. 1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa = 1,8 dkg. 1 csapott
![Kókuszdió. Hozzávalók: A külsejéhez: rum: 2 evőkanál keserű kakaópor: 5 dkg tojás: 1 db darált dió: 30 dkg barna cukor: 20 dkg - PDF Ingyenes letöltés Kókuszdió. Hozzávalók: A külsejéhez: rum: 2 evőkanál keserű kakaópor: 5 dkg tojás: 1 db darált dió: 30 dkg barna cukor: 20 dkg - PDF Ingyenes letöltés](https://docplayer.hu/docs-images/40/313225/images/page_1.jpg)