magnify
Home Árak

Árak

Könyvelő irodánk, a számviteli feladatokon túl, egyéb üzemeltetési, engedélyeztetési feladatokban is segítséget nyújt. Természetesen a képző központok szintjét nem éri el tudásunk, de a szárnyaink alatt működő családi napközik előforduló problémái segítettek “élettapasztalatunk” kiépítésében.

Ismerjük az intézmény fenntartás nehézségeit. Szolgáltatásunk árát, ehhez mérten alakítottuk ki, a családi napközik specialitásait figyelembe véve. Havi díjunk: 18 500 Ft, amibe 100 bizonylat könyvelése és 1 fő bérszámfejtése fér bele. Ha pl. 2 működési engedélye van, és ezt 3 bejelentett személy, a bizonylatok száma 80 db, akkor 18 500 FT-ot fizet alapdíjként és 2 fő bérszámfejtéséért 5 000 Ft-ot. A havi könyvelési díj számításánál lényegtelen, hogy 1 vagy több működési engedélye van. Kizárólag a bizonylatszám és járulékot fizetők száma határozza meg a számlánk összegét. Év végi zárlati feladatokat, 1 havi átlagos díjért végezzük el. Ez a díj, a közhasznú státuszú fenntartók új közhasznúsági beszámolójának elkészítését is magában foglalja.

Természetesen, ha a bizonylat száma havonta lényegesen több 100-nál, és 4-5-nél több alkalmazottja van, egyedi ajánlatot adunk.